Malmö Nations Valberedning utlyser fyllnadsposter för HT24 & VT25

Malmö Nations valberedning utlyser tjänstemannaposter för höstterminen 2024 och vårterminen 2025.

För att kunna ansöka till en tjänstemannapost på Malmö Nation krävs det att du är medlem i Studentlund och fullvärdig medlem på Malmö Nation.

Tjänstemannaposter som utlyses:

För beskrivning av följande tjänstemannaposter, vänligen klicka på postens namn så förs du vidare till mer information som beskriver postens ansvarsområde ytterligare.

1 st. Lunchtjänsteman á 1 terminer

1 st. Brunchtjänsteman á 1 termin

1 st. Brunchtjänsteman á 2 terminer

1 st. Mangostjänsteman á 1 terminer

1 st. Eventeriettjänsteman á 2 terminer (Mat)

1 st. Studentrepresentant till Malmö Nations Bostäder (OBS! Inte en

tjänstemannapost)

Så ansöker du:

Alla ansökningar och nomineringar görs via länkarna nedan. Skicka in din ansökan eller nominering senast den 21 augusti kl 23:59. Ansökningar eller nomineringar som inkommit efter denna tid kommer ej att behandlas. Efter sista ansökningsdag kommer den sökande eller nominerade att kontaktas för vidare instruktioner inför kommande intervju. Intervjuer sker i Malmö Nations publokal mellan den 26e – 27e augusti.

Klicka HÄR för att söka till tjänstemannapost.

Klicka HÄR för att nominera till tjänstemannapost.

Vid ansökan till posten som Studentrepresentant till Malmö Nations Bostäder: 

Vid ansökan till posten som Studentrepresentant till Malmö Nations Bostäder var vänlig komplettera ditt svar i formuläret genom att maila CV samt personligt brev på max 400 ord till valberedningen@malmonation.com, för att din ansökan ska vara komplett. Om sökande blir nominerad ska detta kompletteras med i efterhand.

Observera att detta inte är en tjänstemannapost. Intervjuerna kommer att hållas av en särskild Valberedning i samråd med styrelsen för Malmö Nations Bostäder. 

Vänligen,

Malmö Nations Valberedning


Valberedningens Valberedning utlyser fyllnadsposter för HT24 & VT25

Valberedningens valberedning utlyser tjänstemannaposter för höstterminen 2024 och vårterminen 2025.

För att kunna ansöka om en tjänstemannapost på Malmö Nation krävs det att du är medlem i Studentlund och fullvärdig medlem på Malmö Nation.

Tjänstemannaposter som utlyses:

För beskrivning av följande tjänstemannapost, vänligen klicka på postens namn så förs du vidare till mer information som beskriver postens ansvarsområde ytterligare.

1 st. Valberedningsledamot á 1 terminer

1 st. Valberedningsledamot á 2 terminer

Så ansöker du:

Alla ansökningar och nomineringar till valberedningsledamot görs via mejl. Skicka din ansökan eller nominering till valbvalb@malmonation.com senast den 21 augusti kl 23:59. Ansökningar eller nomineringar som inkommit efter denna tid kommer ej att behandlas. Efter sista ansökningsdag kommer den sökande eller nominerade att kontaktas för vidare instruktioner inför kommande intervju. Intervjuer sker i Malmö Nations publokal den 27e augusti.

Din ansökan ska innehålla för- och efternamn, telefonnummer, e-postadress samt CV och ett personligt brev på max 400 ord. Observera att nomineringar och ansökningar utan telefonnummer och e-postadress inte kommer att behandlas.

Vänligen,

Valberedningens Valberedning