Utlysning Pubmästare VT25 & HT25

Malmö Nation vill utöka sin verksamhet till att ha en pub varje torsdag och fredag med undantag för sittningar. Verksamheten har tidigare fokuserat på ett koncept där ett visst antal portioner serverats till de gäster som förbokat. Vägen framåt för Malmö Nation är en pub som efterliknar en restaurang. Konceptet verkställs till vårterminen 2025 genom att fyra Pubtjänstemän samt en Pubmästare väljs under höstterminen 2024. Posterna Kryckans Hörna och Easy Levin kommer däremed att upphöra. Posten som Pubmästare är en tjänstemannapost som kommer löpa under VT25 och HT25.

Posten som Pubmästare utlyses av Quratelet och tillsätts i samband med valet av Qurator och Proqurator social i november. Posten som Pubtjänsteman utlyses av Valberedningen, och fyra Pubtjänstemän väljs vid det ordinarie nationsmötet den 26 november.

Pubmästare

Pubmästaren skall tillsammans med andra tjänstemän och funktionärer arbeta för att Puben ska hålla öppet varje torsdag och fredag. Pubmästaren har ett stort ansvar att se till att driften av pubverksamheten sköts på ett tillfredsställande sätt och bär det yttersta ansvaret för att samtliga tillfällen genomförs på ett tillfredsställande sätt. Pubtjänstemännen bär i sin tur det operativa ansvaret för Puben.

Det åligger Pubmästaren:

  • att ansvara för att varje pubtillfälle genomförs på ett tillfredsställande sätt och att Puben håller öppet varje torsdag och fredag under terminens verksamhetsveckor,
  • att ansvara för att sätta menyer med ett brett och varierat utbud för mat och dryck samt förmedla hur dessa ska tillredas och serveras inför varje vecka,
  • att beställa mat och dryck för veckan,
  • att i samråd med Proqurator social utforma städrutiner och se till att dessa följs, 
  • att schemalägga Pubtjänstemännen och i samråd med Quratelet följa upp och kvalitetssäkra Pubens verksamhet,
  • att ta emot lämpligt antal bokningar till pubverksamheten,
  • att ansvara för att pubverksamheten fungerar på ett tillfredsställande vis för funktionärer och tjänstemän såsom gäster,
  • att veckovis inventera både mat och dryck,
  • att arbeta svinnsmart.

 

Ansökan skickas till qurator@malmonation.com med ämnesrad: Pubmästare 2025. Ansökan ska innehålla ett CV som är relevant för posten samt kontaktuppgifter. Ofullständig ansökan kommer inte att behandlas. Det går även bra att nominera en kandidat genom att skicka ett mail till qurator@malmonation.com med kontaktuppgifter till kandidaten.

Ansökan ska vara Qurator tillhanda senast söndag den 20 oktober kl 23:59. Intervjuer hålls av Quratelet tisdag den 22 oktober i Malmö Nations konferensrum.

Med vänliga hälsningar,
Patrik Utterström
Qurator